Lovember to Remember..

Assalam..

Life is too short to left things unsaid or uncaptured..
Bila ada majlis kahwin mesti teringat lagu ni ~ Sempurna by Andra and the backbone.. mesti klik!
Cunn..
Dewan Sri Delima, Kompleks Sukan PKNS
Preparation- the buffet
Pelamin yang gah langsirnya
Balloons.. WOW!
Balloons everywhere..
Below.. that's what she said (mak anjang mohon share status fb's kak teh  for this entree especially dedicated to both of you) ~ Norhafizah Mohd Yusop dan Muhammad Salehin Abdussalam Ali Badri (Jabar)

November 6 via mobile
Bismillahirrahmannirrahim.. This will be my longest status ever in my life. My Thank you Note. Alhamdullillah everything went well on our wedding 2/11/2013 & 3/11/2013. Sesungguhnya kami hanya merancang dan Allah yg menentukan. Bermula ucapan jutaan terima kasih to my wedding planner, my beloved ayah & ibu @Yusop Mohd Amin @Zabariyah Abdullah, sisters who came back almost every weekend from Sepang and Johor despite of their busy schedule, my big brother and family, abangah yg baru baik dari pembedahan usus on August 2013 and lil brother who spent most of his time execute task given by ayah & ibu to make it happen.. Esp on the guest book, balloons, nephews who walk with me on the isle..happy2, comel2... 

Bouquet..
Akad nikah
sekali lafaz.. alhamdulillah
Yes.. imma wife!  hehhe.. lovely kak teh
Thanks mom.. you're my everything
Love you all.. photo courtesy kaklang Ckin
Tak lupe juga my uncles, aunties and cousins both sides who came and help out before/on the wedding day itself..the door gift, bunga paha, hantaran, candy buffet, photobooth,langsir, inai2, tudung nikah, masak2 lauk pucuk ubi, daging salai, and my cake tower done by @Fawizah Fathir.. Its all great, cute, sweet and walllaaaaah... And of course on good job done on the day itself.. Thumbs up. 
bouquet
bff
Guest book
Photo booth
Door gift
Menempa cokelat sendiri bingkisan buat tetamu
Goodies buat VVIP ~ Chocolate + bunga bertelur asin
Home-made dark chocolate berkacang.. 
Indahnya alunan gamelan.. i like!
An architect turn to cake designer ~ our superb ijah @fawizah fathir with her finest creation
Nicely done.. as always
Red velvet / chocolate cake tower.. mmmunnch!
Makan beradat
I need them, my friends who always be here and there, when i did my last minute work, when im on pressure during preparation stage, they just ask me to sit back relax and enjoy every bits and moment of it..and i did.. Hand bouquet, brooch penanggah, make up bertandang, rantai pearl, check out bilik, teman me until i be lawfully wedded wife to @Al-jabbar B Ali Badri, main inai2, suap mkan, dtg dr Kuantan, Ipoh& etc 
candy buffet
Putu bambu ! my favourite among all
Putu bambu in the making.. panas panas!
Delicious traditional cakes stall
Ubi rebus with sambal tumis.. kau hado?
Was it tapai?
What a small world.. i met my cousin Naza & his wife Raja Saerah
As always my lovely sister & big bro in law.. thanks for coming dear..
Smart in black.. aaha
Babe in black.. haish! cute neh..
Jemput.. with kaklang my SIL
Jemput makan.. makanan disediakan oleh caterer
Namun ada juga home made speciality yang dihidangkan ~ Gulai tempoyak daun kayu (pelbagai jenis daun atau pucuk) + petai ~  kot namanya.. trademark orang nogori
Masak lomak cili api daging salai.. dan pajeri nenas yang sangat sedap.. trademark juga tu
Denderam kot..
Cendol in the making
Cendol + tapai + pulut + durian = pick your choices.. i got all.. tq to mr hubby
"Bain marie" using a thermos filled with hot water.. sangat bagus cikgu Wiwi.  Double boiler da..
melting
fondue fountain.. apa ke namanya
The one & only kakak ipar pengantin ~ Liza
Pengantin dah datang.. 
Tabur.. tabur..
Atlast.. here there are..
Flowing ballons everywhere.. WOW
fly fly high ballons!
Here comes the bride and the groom.. with 3 little heroes handsome & smart in black
Come.. come..
Handsome & beautiful.. sama cantik sama padan
Huh?  Teruja..
Ballons all the ways
MashĂ Allah Subhanallah Alhamdulillah

I wish to highlight also to my husband's family yang kini dh jdi part of me, thank you for accepting me in the family and hope to guide me.. Thank you so much for your warm welcome and to mama papa sho & husband, i will take care of him. 
Hujan rahmat menyambut rombongan kami di kenduri pihak pengantin lelaki di Ampang pula
Kali ini all the photos taken from the view of meja makan beradat pengantin.. sorrylah mak anjang dok tang tu aja!
Pelamin penuh cerita..
Lepas ni giliran pengapit pengantin perempuan pulak bulan December nih..
Our miss little (mascara and celak bagai..) with mak ude n kazens ~ the Alongs
Kepada yang hadir, thank you so much, meraikan dan memeriahkan majlis.. Mohon maaf sekiranya ada yang terkurang, maaf juga atas kelewatan kami utk berarak, tapi harap2 ketika menunggu sempat makan dan tidak ada yang meninggalkan dewan dengan perut kosong.. Tak silap, makanan Alhamdulillah, sedap2, lazat2 belaka.. Hahaha..dan pada yang tidak dpt hadir, hanya doa kalian yg kami harapkan. Doakan hubungan ini bertahan sehinggaaa ke Jannah.. Amin. Sesungguhnya masih ramai lagi yng terlibat dlm urusan perkahwinan kami yang tidak dpt kami sebutkan, Tan Norizan & Associates, thanks for coming and thank you for covering my work during my leaves, and to @ZettyJasmy'Zsd Butik Pengantin for baju nikah, reception, pelamin yang gorgeous, cun melecun, meletup, nicely done, dont worry im ur happy customer.. Photographer, @BungaStudio PHOTOGRAPHIX, make up artist @Leen Zakaria, @Nanna Nawawi, catering Man Selera, Subang, Gamelan Cikgu Rozi, and kesemuanya yang terlibat secara langsung dan tidak langsung ribuan jutaan terima kasih kami ucapkan.. Sorry mix language sbb ucapan dtg dr hati..hehehhe. . Last but not least, my husband.. Love you so much.... Please hashtag #fizahsalehin dlm IG k.. Nak tgok gambar..tq9x. — with Norashikin Mohd Yusop and 7 others.

Wedding cake
Slot Selamat pagi M'sia pun bukan.. nasi lemak kopi O pun bukan.. hehehe.. sesi soal jawab da..
Cake cutting ceremony
JOM potong
1
2
3
4..  
Mmmuahhh... love you dear.. after 11 or 14 years kisah cinta? Kalau dah jodoh tak kemana..
Sweet... may Allah swt bless us all ~ photo courtesy kaklang Ckin
Cute eh.. Walau apa pun.. ibu bapa dilupa jangan. Kasih sayang sampai ke syurga ~ photo courtesy kaklang Ckin
Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair... . dari Anjang sekeluarga dan seluruh keluarga besar Pancaran Kasih kepada Kak Teh dan Jabar.

Semoga pasangan ini diberkati dan dirahmati oleh Allah swt serta mendapat kebahagiaan di dunia dan di akhirat.. aminnn
HIDUP BAIK-BAIK YA!