Mini SPY Camera USB pen for sale.. HURRY! limited stock..

Ada sesiapa  anda di sana yang mengidam untuk memiliki 8GB Mini SPY Camera USB pen + Audio/Video Recording? (Tanpa perlu mencari-cari dipasaran)  

Inilah masanya untuk membeli.  Harga jauh....................................  teramat murah dari harga pasaran.   Walau apapun stok adalah terhad.  

Harga :  RM100 + free postage.  

Siapa cepat dia dapat .. lai lai mari beli!  Nanti habis gigit jari....

Cara- cara untuk buat pesanan :-


  1. Sila bayar ke nombor akaun yang tertera ini di sini... Maybank 112102061846 Mohamad Azlan 
  2. e-mail saya di alamat seperti dibawah  setelah membuat pembayaran ke ~ cheeseburstdoubledecker@gmail.com
  3. Penghantaran percuma ~ akan dibuat secepat mungkin setelah pembayaran diterima masuk
  4. Bayar tunai  pun boleh juga.. tapi bayar dulu sebelum ambil barang ya... Hmmm?  Berminat?  PM saya sekarang di laman sosial facebook saya atau e-mail saya di alamat seperti dibawah untuk pesanan segera C.O.D (Cash on Delivery

cheeseburstdoubledecker@gmail.com


PERINGATAN IKHLAS


SPY video-cam ini bukanlah untuk digunakan bagi tujuan mengendap ya.. AWAS!  

Gunakanlah secara ilmiah dan berhemah.  Contohnya : kepada " all the bloggers out there " yang suka sangat ambil gambar makanan atau aktiviti-aktiviti " BEHIND THE SCENE " untuk ditayang di laman blog/laman sosial anda.. kini anda boleh mengambil gambar tanpa perlu rasa bersalah (over-expose..hehehe) dan orangramai  pun tak perasan sangat akan aktiviti amali anda itu.

Kemudian bila ada " silent readers " anda yang tetiba aje datang nak minta sain autograf, dengan serta-merta SPY video-cam akan bertukar menjadi pen pula untuk sesi sain-menyain...waa.. hebatkan?

Apa lagi? Menarik .. *wink..wink..* order! order!

Oklah.. dua blog dengan tajuk menarik untuk dibaca minggu ini ~ sila layari ya..


Kini ada yang mengatakan tidak boleh mengambil gambar di dalam restoran atau kedai makan seperti cerita di laman blog di bawah ini..  adakah.. tak masuk akal betul.. personally kalau saya melihat gambar dan tempat makan yang menarik yang dikongsikan, sudah pasti kita terpanggil untuk pergi  mencuba.. kan? kan?


http://www.esquire.com/blogs/food-for-men/why-restaurants-would-ban-food-photos-15012198

Dan juga tips menarik untuk semua
HAPPY SHOPPING